Wat je nodig hebt:
8 grote aardappelen
1 klein bekertje crème fraîche
4 eetlepels mayonaise
3 theelepels grove mosterd
1 snufje suiker
2 tenen knoflook
bieslook en peterselie naar smaak
1 scheutje citroensap
peper en zout
Wat je gaat doen:
Was de aardappelen en kook ze in de schil
in een half uurtje gaar (hangt af van de soort, niet aan snot koken :-)
en laat ze afkoelen. Als ze afgekoeld zijn, snij je ze in blokjes ( je kunt ze als je dat wilt natuurlijk schillen voor die tijd)
Snijd de peterselie en bieslook, pers de teentjes knoflook uit en
meng deze met de verder ingerediënten in een kom/schaal
Schep de blokjes voorzichtig door het mengsel en zet het geheel
nog even afgedekt in de koelkast.
8 grote aardappelen
1 klein bekertje crème fraîche
4 eetlepels mayonaise
3 theelepels grove mosterd
1 snufje suiker
2 tenen knoflook
bieslook en peterselie naar smaak
1 scheutje citroensap
peper en zout
Wat je gaat doen:
Was de aardappelen en kook ze in de schil
in een half uurtje gaar (hangt af van de soort, niet aan snot koken :-)
en laat ze afkoelen. Als ze afgekoeld zijn, snij je ze in blokjes ( je kunt ze als je dat wilt natuurlijk schillen voor die tijd)
Snijd de peterselie en bieslook, pers de teentjes knoflook uit en
meng deze met de verder ingerediënten in een kom/schaal
Schep de blokjes voorzichtig door het mengsel en zet het geheel
nog even afgedekt in de koelkast.
Dat zal ook erg lekker zijn met een paar hardgekookte eitjes erdoor!
BeantwoordenVerwijderenJe geeft er een extra lichtzuur smaakje aan door de aardappels te koken met een klein scheutje azijn. Dat is volgens duits recept en ook erg lekker!
BeantwoordenVerwijderenIK maak dit recept morgen! En neem dit mee naar de bbq bij mijn familie.....geweldig toch!❤
BeantwoordenVerwijderen